Welkom bij Verkeer & Event Center Zuid

Bij Verkeer & Event Center Zuid ben je aan het juiste adres, of het nu gaat om een rijvaardigheidstraining, een teambuildingsdag of een volledig verzorgd bedrijfsevenement. Ons ervaren personeel staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.


PARTICULIEREN

Voor particulieren hebben we bij Verkeer & Event Center Zuid een ruim aanbod aan cursussen. Anti-slipcursus of ons unieke Tienerrijbewijs en of je nu alleen bent of graag met een aantal personen wil deelnemen, onze ervaren instructeurs maken er elke keer weer een leerzame en onvergetelijke cursus van.

BEDRIJVEN & GROEPEN

Bij Verkeer & Event Center Zuid zetten we elke keer weer een onvergetelijke ervaring neer. Naast de standaard arrangementen leveren wij uiteraard ook maatwerk. Of u nu met 10 of met 250 personen komt wij regelen een passend evenement. Naast talloze gemotoriseerde-activiteiten hebben we ook verschillende Teambuildings-activiteiten, Hoogte-activiteiten en Shooting games.

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING

Wij zijn een rijvaardigheidscentrum waar diverse overheidsinstanties, zoals Politie en Ambulancedienst, regelmatig gebruikmaken van onze  rijvaardigheidstrainingen en slipbaan.
Wij richten ons op de mogelijkheden omtrent Het Nieuwe Rijden (efficiënter rijden) waardoor je enorm kunt besparen op brandstofgebruik, maar ook de nieuwste technieken en veiligheidssystemen komen tijdens deze dag ook aan bod.

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost het om een evenement te laten organiseren?

De kosten voor het organiseren van een evenement variëren. Ze zijn  afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal deelnemers en de gewenste activiteiten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Op welke dagen worden er cursussen gegeven

De verschillende cursussen worden gegeven op vastgestelde dagen. Deze dagen zijn te vinden en te boeken op de pagina "Activiteiten"

Ik heb nog een voucher van Black Wheels, kan ik deze hier verzilveren.

Op deze pagina kunt u de voucher niet verzilveren, maar omdat wij de activiteiten van Black Wheels hebben overgenomen kan je contact met ons opnemen en dan kan je alsnog de aangekochte cursus volgen.

“Verkeer & Event Center Zuid heeft ons geholpen bij het organiseren van ons bedrijfsfeest. Ze hebben fantastisch werk geleverd en alles was tot in de puntjes geregeld. Het was een onvergetelijke dag en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen van ons personeel.”

— Jan de Vries


Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Locatie

Verkeer & Event Center Zuid
Boutenslaan 161a, 5644TV Eindhoven

 


Over ons

Verkeer & Event Center Zuid is een toonaangevend evenementenbedrijf gevestigd in Eindhoven. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche zijn wij in staat om evenementen van elke omvang en complexiteit te organiseren. Ons doel is om unieke en onvergetelijke evenementen te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Wij streven ernaar om elk detail te perfectioneren en een naadloze ervaring te bieden voor al onze gasten.