Nieuws

VACATURE INSTRUCTEUR 

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een of meerdere instructeurs. Word jij enthousiast van het overbrengen van kennis aan groepen? Ben jij energiek, gedreven, enthousiast en flexibel inzetbaar? Dan willen wij graag dat je onderdeel wordt van ons team!

Wij hebben op dit moment de vacature:
Instructeur outdoor/ gemotoriseerde activiteiten

WAT GA JE DOEN?
Op ons rijvaardigheidscentrum en evenementencentrum in Weert of op externe locaties, ben jij degene die, samen met de andere collega’s onze klanten/ groepen begeleidt bij de verschillende outdoor of gemotoriseerde activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan anti-sliptrainingen voor auto’s en motoren, ons unieke tienerrijbewijs, ongevalsimulator, 4×4 rijden, quad rijden en outdoor karten. Of outdoor-activiteiten, zoals bijvoorbeeld boogschieten, kratstapelen en abseilen.

WIE BEN JIJ?
Jij beschikt over een rijbewijs categorie B en bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma tot rij instructeur (of bereid deze te halen). Je staat graag voor groepen, bent klantvriendelijk en je hebt een representatieve uitstraling.

Je hebt een betrokken werkhouding, hebt veel inzet, je bent pro actief en hebt (veel) humor. Uiteraard ben je communicatief zeer vaardig. Je hebt absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit en bent bereid in de weekenden te werken.

ONS AANBOD
Wij bieden een leuke en uitdagende werkomgeving binnen een klein team van informele, gedreven en zeer enthousiaste collega’s. Werktijden en aantal uur in overleg. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform.

WIE ZIJN WIJ?
Event Center Weert/ Black Wheels B.V. is het leukste en meest actieve rijvaardigheidscentrum en evenemententerrein van Zuid-Nederland, gelegen aan de rand van natuurgebied De Weerterbergen. Dagelijks worden er allerlei slipcursussen gegeven, van beginnerscursussen voor de auto tot professionele antislipcursussen voor de motor. Onze klanten krijgen les van de beste instructeurs die al jarenlang in het vak zitten en gecertificeerde opleidingen geven. Naast anti-slipcursussen kun je bij Event Center Weert ook terecht voor Bugxter rijden, 4×4 Terreinrijden, Segway rijden, Outdoor Karten en maar liefst 50 andere teambuilding danwel outdoor activiteiten. Wij werken met een enthousiast team en gaan door tot de klant tevreden is. Zie voor meer informatie: www.blackwheels.nl

INTERESSE?
Stuur dan je motivatie en cv zo snel mogelijk naar: joost@blackwheels.nl  Voor vragen over deze vacature verzoeken wij contact op te nemen met Joost van Elst, onder telefoonnummer: 06-27047689

Een assessment maakt mogelijk onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VOUCHER CADEAU?

Wilt u niet direct boeken of een activiteit cadeau doen? Koop dan een voucher, deze is dan later door u of degene aan wie u hem cadeau doet te verzilveren.

koop een voucher