Over Black Wheels

BlackWheels is het leukste en meest actieve evenemententerrein van Zuid-Nederland, gelegen aan de rand van het natuurgebied De Weerterbergen. Dagelijks worden er allerlei slipcursussen gegeven, van beginnerscursussen voor de auto tot professionele antislipcursussen voor de motor. U krijgt les van de beste instructeurs die al jarenlang in het vak zitten en gecertificeerde opleidingen geven.

Naast anti-slipcursussen kun je bij BlackWheels ook terecht voor Bugxter rijden, 4×4 Terreinrijden, Segway rijden, Outdoor Karten en maar liefst 50 andere teambuilding danwel outdoor activiteiten.

“Beste en mooiste accommodatie van Zuid Nederland”

En daar zijn we trots op en dat willen we zeker ook graag zo houden. Onze accommodatie heeft gezellige en moderne horecaruimtes en is tevens voorzien van twee vergaderruimtes. Of het nu gaat om u alleen of om hele groepen tot 150 mensen, BlackWheels maakt van uw uitje een feestje.

Tevens kunt u bij ons genieten van de beste horeca arrangementen. Van een eenvoudig kopje koffie met gebak bij ontvangst of een lekker bittergarnituur in de pauze tot een uitgebreide en luxe barbecue. Zelfs een delicatessenafsluiter van één van onze partner-chefkoks is mogelijk.

Kortom, een geweldige locatie voor groepsuitjes, teambuilding, vrijgezellenfeesten, ladiesdays, bedrijfsuitje of zomaar een gezellig dagje uit!