Activiteitenoverzicht

Bij BlackWheels kunt u terecht voor allerlei activiteiten, waaronder anti-slipcursussen, Bugxter rijden, 4×4 Terreinrijden, Segway rijden, Outdoor Karten en maar liefst 50 andere teambuilding danwel outdoor activiteiten.

Anti-slipcursussen

Wij bieden verschillende anti-slipcursussen aan. Bij de meest populaire anti-slipcursussen zit u met maximaal 4 deelnemers in de auto. Via de portofoon wordt u begeleid door zeer ervaren WRM-gecertificeerde instructeurs. Deze anti-slipcursussen worden regelmatig gegeven. Hieronder kunt u direct boeken.

Ook zijn wij u graag van  dienst als u andere wensen heeft, zo kunt u ook een anti-slipcursus volgen in uw eigen auto of een anti-slipcursus met de instructeur naast u in de auto. Als u contact met ons opneemt nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

4×4 terreinrijden

Je beleeft een fantastische uitdaging bij het 4×4 rijden op onze speciaal aangelegde baan. De baan is zo gemaakt dat je alle facetten van het 4×4 rijden onder de knie krijgt. Hoe reageert de auto bij steile hellingen, hoe werkt het differentieel, ga je langzaam of snel door een modderbad en hoe balanceer je de auto op twee wielen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes

Wanneer u op zoek bent naar een uitje met spanning, educatie, sensatie en teambuilding willen wij u graag van dienst zijn. Wij bieden diverse arrangementen aan met vele mogelijkheden. Wij stellen speciaal voor u een programma samen wat aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op.